Beste Bonetti’s, Jullie hebben een prachtig huwelijksfeest neergezet voor ons afgelopen zaterdag en daarvoor zijn wij jullie zeer dankbaar.
Ondanks de hoge temperatuur in de zaal was het continue volle bak voor t podium en ging de hele zaal uit z’n dak.
Het repertoire was helemaal wat wij er van voor hadden gesteld en wat wij samen besproken hadden. Voor een ieder wat wils door een schitterende mix tussen disco, rock, Nederlandstalig, pop en wat nog meer zij. Complimenten ook voor de manier waarop jullie de sfeer opgebouwd hebben!
Verder hebben we genoten van de interactie met ons en met het publiek. Nooit geweten dat we over rockkwaliteiten beschikten. We worden zelfs met Mick Jagger vergeleken. Ook hebben we mensen op de dansvloer gezien die daar normaal gesproken ver van blijven.
Kortom het was een fantastische avond en wij zijn jullie erg dankbaar! Waar mogelijk zullen wij jullie dan ook van harte aanbevelen.
Hartelijke groet en tot het volgende feest!

Hubert en Janneke

Beste Rudy, en natuurlijk alle andere bandleden, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het fantastische optreden dat jullie 24 juni voor ons hebben gegeven. Het was echt meer dan te gek! Alles was tot in de puntjes geregeld. Vanaf de eerste toon die gezet werd was het een groot feest! Iedereen heeft gedanst, zelfs de mensen waarvan we het voor onmogelijk achtten dat ze op de dansvloer zouden komen. De acts die gegeven werden waren super, en dan de solo’s…. GEWELDIG!!!!! Jullie zijn echt rasartiesten in hart en nieren! Vaak hoor je op feestjes dat de muziek te hard staat en mensen elkaar niet kunnen verstaan, maar ook dit was top. Het was grandioos, alleen maar lof! Ook van onze gasten hebben we alleen maar complimenten gekregen dat het geweldig was. Dit allemaal heeft wel een groot nadeel…
Wij hopen dat we jullie over 12,5 jaar weer kunnen boeken en kijken daar nu al naar uit!
Hartelijke groeten en hopelijk tot snel!

Pascal en Nathalie

Hey Rudy, via deze weg willen wij jou en je band bedanken voor het heerlijke optreden op onze bruiloft, afgelopen zaterdag. Het was de motor van het feest en die heeft als een gek gedraaid! Al onze gasten hebben de dansvloer onveilig gemaakt en ons vaak gevraagd “waar we jullie vandaan hadden”. Voor ons was de avond véél te snel afgelopen. Als het aan ons ligt vieren we niet pas na 12,5 jaar ons eerste jubileum, maar na 5 jaar. En dan weten we al welke band er komt spelen…
Nogmaals bedankt en tot ziens!

 

Wim en Wendy van der Molen

Beste Rudy, ten eerste ontzettend bedankt voor jullie fantastische optreden. Wij zijn ontzettend blij dat het perfect verlopen is.  Ik heb de vraag aan mijn familie, vrienden en gasten nog niet gesteld en ze kwamen mij vertellen hoe goed jullie waren. Ze zijn allemaal vol lof over jullie. Zij vonden dat jullie mooi konden zingen, sfeer konden maken en leuke liedjes hebben gezongen. En natuurlijk de act die jullie met mij deden. Fantastisch!! Mijn complimenten, beter kan niet meer. Ten tweede wil ik jullie bedanken voor het regelen van mijn liedje. Iedereen vond het heel leuk en natuurlijk mijn vrouw ook. Tot slot jullie hebben aan alle afspraken gehouden. Perfect! Ik ga jullie zeker aanraden aan vrienden wanneer zij een band nodig. Eigenlijk hoeft het al niet, want iedereen heeft gezien hoe goed jullie zijn.
Nogmaals ontzettend bedankt. Mijn vrouw en ik hebben volop van jullie genoten en ik kan zeker zeggen dat mijn gasten ook hebben genoten. 

Patrick

Rudy,

 het heeft even geduurd maar dat heeft niets te maken met de kwaliteit van het optreden. Sandra en ik hebben van onze hele huwelijksdag genoten maar heel in het bijzonder van het feest. Zoals iedereen weet wordt een feest pas echt een feest als er band staat die de zaal aanvoelt en versneld en vertraagd wanneer dat nodig is. Bonetti heeft dat alles. Door jullie optreden werd de tijd die bij een Nederlands huwelijk nodig is om op gang te komen ingekort tot 1 minuut!. Vanaf het allereerste moment tot aan de uitsmijter was er sprake van een fantastische sfeer met altijd een volle dansvloer. De hoogtepunten van de avond waren natuurlijk het gastoptreden van Mick Jagger en Gloria Gaynor. Ook na het feest regende het complimenten over de muziek, met name uit de Mexicaanse hoek van de familie. Mocht je er prijs op stellen dan kan ik je nog een paar digitale foto’s opsturen.

Aad

MVG

Beste Bandleden

, wij willen jullie langs deze weg ontzettend bedanken voor de te gekke avond vorige week vrijdagavond. We hebben het heel erg naar onze zin gehad. Onze gasten hebben ook ontzettend genoten. Iedereen die we spreken zijn dolenthousiast over jullie. Ze hebben allemaal nog nooit zo’n band meegemaakt. We hebben mede door jullie een gigantisch feest gegeven en wie weet dat we elkaar in toekomst nog een keertje tegenkomen, want onze gasten waren zeer te spreken over jullie. Ook vonden we het leuk dat jullie de Sirtaki gingen spelen voor die Papa Panajotidis, ondanks dat hij er zelf ‘s avonds niet bij kon zijn was hij er hierdoor toch een beetje bij. 

Wie weet tot februari !!! 

We doen ons best om te komen !!! 

Jassas !!!

Alex en Saskia Panajotidis

Als we alle complimenten die we hebben gekregen over het feest en jullie optreden moeten opschrijven dan zitten we hier morgenochtend nog. Iedereen wil mee naar jullie jubileum feest, ongelooflijk.

We moeten eerlijk bekennen dan we in het begin een beetje bang waren dat het niks ging worden (on the bayo!) maar na een kwartier was dat gevoel al weer over. We hebben zojuist schitterende foto’s gezien en zijn helemaal happy. Over jullie, over het feest, over de locatie, over het mooie weer, over onze vrienden die werkelijk alles voor ons gedaan hebben, onvoorstelbaar. We hopen dat jullie het ook leuk hebben gehad. Want ja, jullie komen op zoveel feestjes en het ene feestje is het andere niet. Onze complimenten over de omgang met de kinderen. Het was nl. niet de bedoeling dat er zoveel kinderen zouden komen, maar ja er zijn altijd mensen die zich niet aan de afspraken houden. Mede door jullie bemoeienis met de kinderen is het helemaal goed gekomen en heeft onze dochter ook de avond van haar leven gehad, fantastisch. Ook onze complimenten over de performance van de zangeressen, zo relaxed, zo goed en wat een stemmen. Het zijn vakvrouwen dat zie je direct. Proberen niet op te vallen door hun kleding of zo maar vallen op door hun stemmen en vakbekwaamheid. Daar houden we van.

Nou, we stoppen er mee want we kunnen nog wel uren doorgaan. Rest ons nog te zeggen dan we jullie heel veel succes toe wensen in de toekomst en we zien de uitnodiging voor jullie jubileum graag tegemoet en hoeveel mensen mogen we mee nemen ???

Familie van Bodegraven

Beste Rudy, overige bandleden en crew,

Over jullie optreden kan ik een lang verhaal schrijven, maar eigenlijk komt het op één woord neer: GEWELDIG!! 
Het is helemaal geworden zoals wij dat ons voorgesteld hadden. Bij jullie optredens is namelijk niets te gek en dat is absoluut iets wat helemaal bij ons past, En is daarom ook een belangrijk criterium geweest voor onze bandkeuze.

 Over de muziekkeuze kunnen we ook kort zijn. De reacties van de gasten waren daar ook lovend over. Iedereen vond wel iets van zijn/haar gading. Het kalme, rustige begin, de swingende merengue geluiden, de italiaanse serenade, de stevige rocknoot (met name gewaardeerd door de bruidegom), de jordaanse medley en de emotionele finale. Voor iedere aanwezige was er wel een hoogtepunt te noemen.

Absoluut hoogtepunt was de prachtige serenade van één van de lieftallige zangeressen. Ook was ik zelf verrast dat mijn beste kameraad achter de drumkit plaats nam om een nummer met jullie mee te spelen. Erg fijn dat niets te gek was bij jullie optreden. 

Jullie hebben op een uitstekende manier het publiek weten op te zwepen. en ik kan jullie vertellen, wij hebben mensen op de dansvloer gezien, die normaal gesproken met geen tien paarden achter de bar weg te slaan zijn. De stemming was dus opperbest. 

Voor ons was het feest meer dan geslaagd. Wij hopen dat Bonetti Music nog veel mensen blij kunnen maken door op hun feesten zo’n geweldig optreden neer te zetten.

Gefeliciteerd met jullie 15 jarige jubileum. Wie weet zien wij elkaar dan. Wij gaan eerst genieten van een heerlijke vakantie. 

Bedankt!!!

Edwin en Leoni Enklaar

Hallo lieve meneer Rudy Scafili, 

U wilde onze mening weten over jullie optreden tijdens ons feest op 5 oktober? Wij hebben een geweldig feest gehad, en zeer genoten van het optreden!! De opbouw was prima, de muziekkeuze ook. Onze gasten hebben net als wij, een prima avond gehad en wij zijn naderhand uitgebreid gecomplimenteerd met de keuze van de band! Dus: niets dan lof, ook over de presentatie en de sfeer, wij waren eerlijk gezegd verbaasd toen jullie stopten dat het inderdaad al tijd was! Wat moet ik er verder nog aan toevoegen? Ik denk dat u door dit optreden meerdere uitnodigingen zult krijgen van onze gasten, zegt dat genoeg? Heel graag komen wij op het 15 jarig bestaan van Bonetti Music om u nogmaals te horen en te kunnen swingen. Graag tot dan, en voor nu Bedankt!

Lenneke en Niek de Jager

Beste Rudy,

 Wij zijn na ons Feest direct naar Italië vertrokken voor een heerlijke vakantie al daar en waren daardoor nog niet eerder in de gelegenheid om terug te mailen. Wij hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad, mede dankzij Bonetti. Op de avond zelf waren wij en al onze gasten, zowel jong als oud, zeer enthousiast over Bonetti. Terug van vakantie worden wij door iedereen daar over aan gesproken, er lagen zelfs kaartjes in de bus met zeer positieve reacties, onder andere eentje van een wat oudere tante die zij dat ze in geen jaren zo gedanst had en jongens die normaal alleen druk zijn met bier drinken hebben op hun manier een poging gedaan op de dans vloer. Het enthousiasme van de gasten op de dansvloer komt door het enthousiasme van de band, daar is geen twijfel over mogelijk, want dat Bonetti goed kan spelen en zingen dat wisten we, daar waren we al achter toen we een keer bij jullie geluisterd hadden, maar dat Bonetti ook nog enthousiast staat te zingen en vol energie staat te dansen de hele avond is TOP. Wat Bonetti ook nog onderscheid van andere bands is het gevarieerde programma wat ze brengen, niet alleen een band optreden maar ook nog een fabelachtig mooi solo optreden van een zangeres, het betrekken van de wensen van de gasten in het optreden en in ons geval de bruidegom in een gitaar solo, waarvan nog steeds mensen denken dat het echt was.

Tot slot wil de Bruid nog even de twee zangeressen extra complimenteren, want het is niet gauw goed bij haar als iemand Tina Tuner nadoet, maar het was perfect, super. Het zijn twee fantastische enthousiaste meiden met een gouden stem. 

Nogmaals bedankt voor jullie optreden. 

Danny & Birgit van Leeuwen - Schreurs

Beste mensen van BonettiMusic,

Ontzettend bedankt voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft! Want geweldig dat was het. We twijfelden in het begin nog een beetje of jullie ook “inzetbaar” waren op een feest met een wat kleiner gezelschap. Ja dus!! Zelfs toen een aantal mensen met kleine kinderen onze party wat eerder verlieten, wisten jullie dit heel goed op te vangen. De dames/zangeressen (helaas heb ik jullie namen niet onthouden, sorry, helemaal vergeten in alle hectiek van de dag) mengden zich al swingend tussen onze gasten. En wat echt ontzettend leuk was: er werden muziekinstrumenten uitgedeeld. Zo kon het gebeuren dat ik mijn moeder al swingend met een sambabal voorbij zag komen. Echt top!

Ook top was de muziekkeuze: een beetje rustig beginnen, jaren 70/80 muziek, lekker ritmische latijns-amerikaanse nummers en niet te vergeten die geweldige italiaanse serenade van Pavarotti. Veel van de gasten wisten ons na afloop te vertellen hier “kippevel” van gekregen te hebben… En dat zegt wat bij die hitte. Maar warm of niet jullie gingen ervoor. Misschien heeft een hapje van ons (koude) dessertbuffet ook een beetje geholpen? Kortom: Bonetti boeken? Doen! Wij spreken uit ervaring 🙂 

Meiden/jongens van Bonetti ONTZETTEND BEDANKT voor jullie geweldige inzet en enthousiasme!!!!!!!


Irene van Dijk-Penninkhof, mede namens mijn man (klinkt nog wat vreemd) Diederick van Dijk

Rudy,

Het was in een woord FANTASTISCH!!!! Wij hebben ernorm genoten van jullie optreden. Werkelijk alles was perfect. Wij hebben veel reacties gekregen dat de band zo goed was. Wat voornamelijk opviel was dat jullie zo goed inspeelden op de wensen van het publiek en het bruidspaar!!! Wat hebben we staan te zingen en dansen. Alles was OK!!! Dus bedankt en wij komen graag naar jullie 15 jarig bestaan. Wij verheugen ons er nu al op!


Kees & Roselle Luijbregts

Beste Rudy,

Jullie hebben op ons trouwfeest op 7 september 2002 een droom werkelijk gemaakt, het was geweldig! 
Wij zijn niet van die mensen die houden van een polonaise of een abc op een bruiloft, 
dus we hadden iedereen gevraagd om geen rare dingen met ons uit te halen. 
Maar wat jullie voor/met ons gedaan hebben was super. De Solo van Sander op de gitaar bijvoorbeeld… echt leuk hoe jullie ons bij de band betrokken.
Daarna kwam natuurlijk het mooiste waar je ooit van dromen kan… Ambra ging speciaal voor ons een serenade ging zingen.
Daar krijg je gewoon een brok van in je keel. Wat een mooie stem heeft zij en ze zingt met zoveel gevoel, echt grandioos!!!
Ook de stem van de andere zangeres is echt geweldig. 
Wij hebben trouwens aan een oom (spreekt een beetje Italiaans) gevraagd om te vertellen waar het liedje over gaat.
Nu we ongeveer weten waar het liedje over gaat, betekend het nog meer voor ons. 

Samen kregen jullie iedereen op de dansvloer. Wij hebben de meeste van onze gasten nog niet eerder zo zien zwingen… 
Ook het idee om een aantal mensen uit het publiek een instrument te geven gaf een hoop lol.
Volgens mij heeft iedereen net zoveel genoten als wij.

Jullie hebben echt gewerkt aan een mooie opbouw van het feest eerst een beetje rustig en daarna echt zwingen.
Ook het stijldansen om het feest te openen was precies zoals wij gehoopt hadden.
Niet te veel van het een en niet te veel van het andere. 
Precies goed. Iedereen maar dan ook iedereen van jong tot oud heeft genoten van jullie optreden.

Ook willen wij jou nog bedanken voor de mooie (bas)gitaar solo, wat krijg je een mooie geluiden uit die gitaar.
Volgens ons ben je een geboren artiest en moet je gewoon zo doorgaan. 
Niets veranderen aan de groep bandleden die je nu hebt en gewoon doorgaan…, dan hebben we over 12 1/2 jaar nog zo’n gaaf feest.

Helaas is het alweer voorbij, maar gelukkig hebben we nog het een en ander op video staan.
Vooral naar de serenade hebben we al vaak gekeken.
We hebben na het feest ontzettend veel leuke reacties gehad van iedereen over jullie.
Als wij of onze familie weer een keer een gelegenheid hebben voor een feest dan willen wij graag weer een beroep op jullie doen.

Wij wensen jullie verder nog veel goede optredens, en heel veel plezier met elkaar…

Wij kijken uit naar de uitnodiging om met jullie het 15 jarig bestaan van Bonetti Music te vieren.

Sander & Jorinde Hulsbergen

VoorbereidingHet begon een kleine anderhalf jaar geleden. De band voor de bruiloft zoeken.
Wij zochten een band die zowel disco/motown als latin-carribbean muziek kon spelen.
Bij zoveel bands geweest, het draaide voor me ogen. Ja, disco/motown konden ze allemaal, maar latin-carribbean, nee liever niet.
Toen luisteren bij Bonetti. Hmmm, oke die disco/motown klonk in ieder geval al perfect, maar wat was dat, volgens mij hoor ik Djobi Djoba.
Nicolette en ik keken elkaar glimlachend aan, maar zeiden nog niets. Eerst de rest luisteren.
Na diverse latin-nummers was ik het zat. Ik wilde dansen!!! Jammer genoeg kon dat niet, want we waren er alleen voor het luisteren.
Op weg naar huis waren we het er al over eens. Bonetti is de band die we moesten hebben.FeestToch wel wat zenuwachtig. 2 andere zangeressen i.p.v. de zangeres die we gehoord hadden. Gaat dit allemaal wel goed komen?
De eerste opmerking kwam van mijn moeder tijdens het welkom heten van de gasten: “Wat ziet de band er netjes/verzorgd uit, echt op elkaar afgestemd”.
We beginnen met de openingsdans. Oei, dat was toch wel erg “up-tempo”, mede door de gladde vloer, waren we niet in staat om het tempo bij te houden.
Gelukkig kwamen er al snel mensen bij en konden we overgaan op het disco dansen.
Daarna is het een waterval van emoties geweest. Dan weer Disco/Motown, Latin, Top 40, Rock ‘n roll, Twist.
Het kwam eruit alsof het niets was. Alle nummers die we wilden horen hebben we gehoord.
Stoelen en tafels waren eigenlijk overbodig, iedereen stond toch op de dansvloer.
Ook toen “I will survive” op een griekse manier gespeeld werd, hop daar ging iedereen op de dansvloer met de benen omhoog.
Ik wist trouwens niet dat onze gasten ook russisch konden dansen. Had ik nog wel expliciet aangegeven geen griekse nummers, ik wist niet beter.
Gelukkig geen “stukjes” die avond, dat deden we zelf wel!
Ik ben er achter gekomen dat zowel nicolette als ik niet kunnen zingen, maar dat ik wel fantastisch gitaar kan spelen.
De Blues Brothers werden even de Ligtvoet Brothers. Erg leuk en veel gelachen!
Alle nummers werden fantastisch gezongen en gespeeld, niet alleen de instrumenten klonken zoals het moest klinken bij bijvoorbeeld latin nummers, 
ook de echte tekst werd erbij gezongen. De solo’s van de extra saxofonist van het Metropole Orkest waren ook heerlijk om te horen.
Volgens mij kan iedereen bij jullie zingen, zodat nummers die normaal door een man gezongen worden ook echt door een man gezongen werden. 
Dat geeft toch weer even net dat extra pluspuntje. De twee zangeressen zijn zeker zussen? 
Zo op elkaar afgestemd en allebei een fantastische stem. In ieder geval 2 personen met kippenvel bij de solo van ?Ambra?, maar ik denk dat alle gasten wel even een rilling over hun rug kregen.
Wat een kracht en wat een stem!Nawerking

De volgende ochtend het filmpje kijken. Jeetje, alleen maar dansende gasten op de film. De solo staat erop, weer kippenvel. Telefoontje met de ouders: “Ja, pa en ik hebben een beetje pijn in de heupen van het dansen”. Tot Slot We vroegen om een: swingend, lekker, vrij dansfeest en kregen een: spetterend, super, knalfeest! Bedankt voor alles.


Nicolette en Ralph Ligtvoet

Wat een avond, wat een avond, in een woord geweldig.
Het beste van de hele dag waren absoluut jullie.
Al onze gasten waren laaiend enthousiast over jullie optreden
en de manier waarop jullie eigenlijk iedereen bij deze fantastische avond hebben betrokken.
Wij zullen jullie ook zeker, als jullie dit leuk vinden natuurlijk, foto’s toesturen.
Ook zullen wij jullie aan iedereen aanraden voor een goed en spectaculair
optreden want werkelijk zoiets als zaterdagavond hebben wij nog nooit meegemaakt.
Dit geldt voor ons maar ook zeker voor onze gasten.
Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie optreden en vriendelijkheid en we hopen jullie
zeker nog een keer te zien en nogmaals te kunnen genieten van jullie optreden.
Wat een band, wat een mensen, wat voor geweldige stemmen en wat een optreden Geweldig.

 Nogmaals bedankt.

Martin en Robert 't Hart

Beste Rudy,

We hebben heel veel reactie’s gehad van onze gasten dat onze trouwdag
echt perfect was, maar dat de band het echt helemaal af maakte!
Zelf zijn wij echt SUPER tevreden! Het was echt helemaal top!
 Als wij nog eens een feestje geven dan zijn jullie daar in ieder geval
weer bij aanwezig!

René & Esther

Beste Rudy,

we zijn nog steeds niet uitgepraat over het SUPER KNALFEEST van
gisteravond. Je hebt geen woord te veel gezegd, dit was voor ons het feest
van de eeuw en we hadden dit niet zonder jullie kunnen doen. Ik krijg nog
kippevel als ik aan de solo van Ambra denk, hoe zij Caruso zong. MOLTO
 MOLTO BELLO!! We komen absoluut dinsdag kijken bij de dikke dries in
Utrecht om nog even het gevoel van gisteravond terug te krijgen en zullen
jullie bij iedereen aanbevelen. Zelfs bij het restaurant Lido hadden ze nog
nooit zo iets meegemaakt. Nogmaals excuses dat er geen lift was.
Nog een vraag, jij hebt mij toen verteld dat jullie alles opnemen, het zou
een sieraad voor het leven zijn om van deze avond een geluidsopname te
hebben. Dus als wij hiervan een kopie zouden kunnen krijgen zou je ons heel
blij maken.

 Ci vediamo in Utrecht tra 3 giorni!

LiRe de Rond ( Lilian e René)

Hoi Elmer,

 Je zult het ongetwijfeld vaker horen, maar ook voor ons is het waar.
Na terugkomst van de huwelijksreis wordt er weer volop aan je getrokken. 
Neemt niet weg dat wij je graag bijpraten over onze dag met Bonetti Music.

Tja, Bonetti Music. Elk woord doet afbreuk aan de sfeer die zij
hebben weten neer te zetten. Iedereen kwam die avond los op de varierende
ritmes die Rudi en zijn bendeleden over ons uitstrooiden. Onze foto’s zijn
het bewijs: er is die avond geen enkel onbestemd gezicht te zien geweest,
enkel lachende gezichten van mensen die een wereld avond hebben. We hadden
zelfs een jongen in ons midden die normaliter feestjes als de onze mijdt als
de pest. Hij vertelde zijn vriendin later die avond dat hij de avond voor
geen goud had willen missen. De buurman was zo onder de indruk van een
aantal Zuid-Amerikaanse nummers dat zijn vrouw hem nauwelijks mee naar huis
kreeg…

Zelfs nu, ruim 5 weken na het feest, komen nog steeds mensen langs die
roepen over het feest en de uitstekende band. Wij wilden een echt feest en
een echt feest hebben we gekregen. Bonetti Music, bedankt!


Als we weer eens een feestje gaan bouwen, dan weten we jullie te vinden 😉

Ineke & Willem

Beste Rudy en bandleden,

Je bent me zeker voor met je verzoek want ik was absoluut van plan om een
reactie te geven op jullie optreden. Helaas ben ik op de avond zelf er niet
aan toe gekomen om jullie te complimenteren.

Ik ben erg kritisch wat muziek op een feest betreft. Zo kritisch dat ik het
bijna niet aandurf om een live band te laten spelen omdat ik daar in het
verleden zeer slechte voorbeelden van heb gezien. Tijdens onze bruiloft (20
jaar geleden) hebben wij dan ook gebruik gemaakt van een drive-in show om zo
zeker te zijn van de keuze van de muziek.

Voor dit feest ben ik dan ook behoorlijk op zoek gegaan en via internet kwam
ik bij jullie terecht. De recensies waren goed en het feit dat jullie vooraf
te beluisteren waren gaf mij vertrouwen. De mannen zijn dan ook bij jullie
optreden in Utrecht geweest en ze kwamen zeer enthousiast terug. De boeking
werd een feit en ik heb jullie optreden met vertrouwen tegemoet gezien.

(Inleiding is op persoonlijke titel van Marianne geschreven)

Voor ons hebben jullie de avond onvergetelijk gemaakt. Prima keuze van de
muziek, meesterlijk gespeeld en jullie hebben ons publiek heel goed
aangevoeld. Top. Complimenten aan de zangeressen zijn ook zeer op zijn
plaats.
Tijdens de avond zelf kwamen er al heel veel reacties; “goede band” en “waar
hebben jullie die vandaan”. Ook de volgende dag nog alleen maar positieve
reacties op jullie optreden. Superlatieven dus.
 De barman wilde ook meer weten van jullie want ook hij vond het zeer goed.


Wij willen jullie dan ook nogmaals bedanken voor jullie inzet en wij wensen
jullie veel succes toe met verdere optredens.

Hen en Marianne Oostendorp - Frans en José van der Heijden

Hallo Rudy,

Hierbij even mijn reactie en wat ik gehoord heb van alle gasten die ‘s
avonds aanwezig waren over jullie optreden.
Echt alle reacties zijn SUPER positief! In het begin werd wat rustige muziek
gespeeld zoals gevraagd waarna de het swingen geblazen werd en de
temperatuur binnen steeds hoger werd naarmate de avond vorderde. Jullie
hebben de sfeer prima aangevoeld en waren de bepaalde factor die het
avondfeest deden slagen. De twee zangeressen die die avond zongen waren een
prima vervanging van de zangeres die we eerder in Utrecht hadden gezien (die
ook prima was!).
Iedereen die van een coverband houdt die dansbare muziek speelt kan ik
aanraden, jullie te contracteren.

Nogmaals veel dank voor het optreden en veel succes met de band.

 Veel groeten en tot swings!

Aernout Korff de Gidts

Beste Rudy,

De reacties van het feest waren erg positief. En zeker vond zover wij weten
iedereen jullie erg goed. Wat ik eb begrepen hebben sommige mensen dezelfde
avond nog informatie opgevraagd over jullie. Wij vonden de avond zeer
geslaagd en het lied wat de zangeres voor ons persoonlijk had gezongen heeft
veel indruk op ons gemaakt, maar ook op de gasten.
Er zijn mensen van de andere bruiloftfeest wat er op die avond ook was naar
ons feest gekomen om te feesten, ik denk dat dit al genoeg zegt en een groot
compliment moet zijn.

Bedankt voor de geweldige avond en misschien tot ziens.

Monique

Inmiddels is het een week geleden dat het huwelijksfeest van mijn broer
heeft plaats gevonden. Over jullie optreden kan ik kort zijn, namelijk in
één woord “geweldig”. Ik heb een een behoorlijk aantal huwelijksfeesten mee
gemaakt en ben de mening toegedaan dat een avond valt of staat met de
aanwezigheid van een goede band. De gasten die ik naderhand heb gesproken
waren vol lof over de avond en jullie optreden. Jullie performance,
presentatie, zangkwaliteiten en muziek zijn van grote klasse. Ook jouw
tussentijdse act met de bruidegom en de gitaar “solo” waren een leuke manier
om het bruidspaar extra in het daglicht te zetten, evenals de serenade die
één van jullie zangeressen bracht aan de jonggehuwden.Mede namens het
bruidspaar wil ik jou en je mede bandleden bedanken voor jullie grootse
bijdrage aan het feest. Jullie zijn fantastisch en ik zal vrienden van mij
met trouwplannen zeker aanraden jullie in te schakelen.

Roel

Beste Swinging, onze bruiloft was zeer geslaagd, de hele dag was voor ons
onvergetelijk.Bonetti Music maakte een groot deel uit van het slagen van de
feestavond. De band speelde fantastisch, van veel gasten en zelfs van de
bediening van de locatie kregen we complimenten over de keuze.Het hoogtepunt
van de avond voor ons was wel toen zangeres Ambra speciaal voor ons een
nummer van Luciano Pavarotti ging zingen. Wat een dijk van een stem, vol
emotie.Rudy wist dat we een feest wilden geven in Italiaanse sfeer en heeft
dit gegeven opgepakt om spontaan iets “extra’s” speciaal voor ons te
regelen. De extra zangeres bleef daarna ook nog meezingen met de band.
Verder werd de muziekkeuze goed aangepast aan de wensen van de avond.
Kortom: we zijn echt Bonetti fan geworden en hopen dat ze over twaalf en een
half jaar nog bestaan. Al met al heeft Bonetti Music het feest onvergetelijk
gemaakt en kijken we terug op een fantastische dag. Zoals een gast ons later
schreef: Top locatie, Top buffet, Top band… helemaal af!

Karin en John

Dear Elmer, well what can we say. We had an absolutely amazing wedding,
from start to end. We had a wonderful church service with Gospel choir, and
the perfect weather to go with it. However, without Bonetti, I don’t think
it would have been the same. They were incredible, everyone really enjoyed
themselves, including the older people, who all said that they hadn’t danced
so much in ages. The variety of music add to the success. Bonetti promised
to do there best to make everything perfect, and they did. With Bonetti
performing our guests had a most memorable evening that I know they will
not forget for a long time to come. Anyone wanting the perfect wedding, as
we had, can not go wrong with hiring Bonetti; they can get anyone to dance,
at any time and in any situation. We would definately use your services
again, and of course we would advise anyone looking for a great band to ask 
for Bonetti.

Franzisca en Jonathan

Bonetti Music heeft op ons trouwfeest van 21 december een
conditieslag uitgedeeld aan al onze gasten. Wij wisten dat wij een
danslustige familie en vriendenkring hebben, maar dat zij dit – nagenoeg non
stop – drie uren hebben volgehouden (inclusief onszelf) hadden wij van te
voren niet verwacht. Al vanaf het tweede dansnummer was het raak en is de
dansvloer niet of nauwelijks meer leeg geweest. De band heeft alle
verwachtingen meer dan waargemaakt. De muziekkeuze werd goed aangevoeld. De
kwaliteit van met name de zangeres was grote klasse. Ook de acts van de
band, waarvan wij van te voren onze bedenkingen hadden, waren een groot
succes. Het paste in de sfeer, het paste bij onze mensen, het paste in de
avond. Niets dan lof dus over de band. Het feest is mede door hen een groot
succes geworden. Een aantal mensen hebben al gebeld waar zij Bonetti kunnen
boeken.Veel dank.

Arnaud en Joenica van Boemmels

Beste Rudy, op 17 juli jl. hebben jullie een fantastisch optreden gegeven op de bruiloft
van mijn broer Eric Oosterom en zijn vriend Tim Neese. Mede dankzij jullie
geweldige talent, is deze dag perfect geweest. We praten nog steeds vaak na
over jullie optredens en zodra wij ergens anders een band horen spelen,
vergelijken wij die altijd met jullie…maar tot nu toe zijn jullie nog
steeds de beste hoor!
Mijn vraag is of jullie ook een CD beschikbaar hebben, zo ja hoe kan ik daar
aankomen.
Mijn tweede vraag is of jullie ook het Italiaanse nummer van Pavarottie, die
jullie Italiaanse zangeres (Ambra) zo geweldig heeft gezongen voor Eric &
Tim, ook op CD hebben staan? Ik zou hier graag meer van willen weten en ik
hoop ook dat jullie binnenkort ergens weer een openlucht concert geven,
zodat wij zeker van de partij kunnen zijn.

Ik hoop dat jullie kunnen laten weten of er een CD te koop is.
Ik wens jullie heel veel succes met jullie verdere optredens en ik hoop tot
ziens bij een volgend feest!

Sandra Oosterom

Ceremoniemeester bij de bruiloft van Eric Oosterom en Tim Neese